ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ/ΠΟΡΟΥΣ/ΣΚΟΤΙΝΑ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ/ΠΟΡΟΥΣ/ΣΚΟΤΙΝΑ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ/ΠΟΡΟΥΣ/ΣΚΟΤΙΝΑ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ/ΠΟΡΟΥΣ/ΣΚΟΤΙΝΑ 400 200 g-lawfirm

Από 23/08/2021 έως 06/10/2021 θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης, μεταξύ άλλων και για τις Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Δίου-Ολύμπου, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και ειδικότερα:

  • ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
  • ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
  • ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
  • ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
  • ΠΟΡΩΝ
  • ΣΚΟΤΙΝΗΣ

Κατά το στάδιο της διαδικασίας ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι πολίτες μπορούν, καταρχήν, να διαπιστώσουν το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης και να επαληθεύσουν την ορθότητά τους. Εφόσον συμφωνούν με τα στοιχεία, δεν χρειάζεται να προβούν σε άλλη ενέργεια. Εφόσον δεν συμφωνούν με κάποιο από τα στοιχεία αυτά, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν “αίτηση επανεξέτασης στοιχείων” έως 06/10/2021.

Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Ανάρτησης. Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα που δηλώθηκαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον!

 

* Η διενέργεια ηλεκτρονικής Προανάρτησης των στοιχείων του κτηματολογίου για τα ακίνητα εντός της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αφορά τις εξής Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες των Καλλικρατικών Δήμων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, Πύδνας-Κολινδρού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΡΙΑΣ, ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΛΑΦΟΥ, ΕΞΟΧΗΣ (ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧΑΡΑΔΡΑΣ), ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ, ΚΟΥΚΚΟΥ, ΛΑΓΟΡΡΑΧΗΣ, ΛΟΦΟΥ, ΜΗΛΙΑΣ, ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ, ΡΗΤΙΝΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΗΣ, ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΛIΤΟΧΩΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ, ΠΟΡΩΝ, ΣΚΟΤΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΑΛΩΝΙΩΝ, ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ, ΚΑΤΑΧΑ, ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΛΙΒΑΔΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΣΤΑΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΥΔΝΗΣ, ΡΥΑΚΙΩΝ, ΣΦΕΝΔΑΜΙΟΥ.